Välkommen som gymnast i våra bas/breddgrupper!
Gruppfoto tagen av Lotta Wittinger från föreningslägret 2016

Som gymnast i GF Ling finns det alltid en plats för dig oavsett om du bara vill gå på gymnastik för att det är kul och inte lägga ner så mycket tid på din sport, eller om du verkligen vill satsa och så småningom bli tävlingsgymnast. 


Alla våra tränare är välutbildade och vi har tränarprofiler med vilka krav som ställs på tränarna i respektive grupp. Här beskriver vi vår verksamhet i korthet. Vill du veta mer om en specifik grupp så klicka in på respektive gruppsida.

   

I våra bas/breddgrupper, som vänder sig till flickor 7-9 år gamla (förutom Bas Äldre som har åldrarna 9-12) utan krav på förkunskaper, tränar vi allsidigt. Alla tränare i breddgrupperna har samma grundutbildning och följer ett program framtaget av föreningen för att man som gymnast i en breddgrupp ska känna igen sig var man än väljer att träna. Alla gymnaster i breddgrupperna gör övningarna med samma grundteknik i inlärningen. Detta gör att det blir lätt att flytta upp i de olika åldersnivåerna när man blir äldre. De flesta av våra tävlingsgymnaster har startat sin karriär i en breddgrupp. När man går i en bas/breddgrupp tränar man ca 3 timmar i veckan.

Påsklov
2017-03-27 11:36
Ingen gympa på påsklovet, ha ett jättebra lov!
Sportlov
2017-02-08 21:46
Ingen gympa på sportlovet v.8
Englacupen 2017
2017-01-23 08:41
Wiho! Snart är det dags för Englacupen på Lingvallen, skälderviken. 4/2-5/2 är det dags och vi i Ling har många lag anmälda. Allt från bas upp till Nationella äldre kommer vara på plats.