Är ni nyfikna på vad som händer på träningarna? KLICKA HÄR och följ oss på Instagram för att inte missa något!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang
Öppenhet Glädje

2023-03-30 09:16

Grupp Split är en "Träna på att Tränagrupp".

Gruppen tränar två gånger . Maria Park skolans gymnastiksal onsdagar kl: 18:10-19:40, Maria Hallen söndagar kl: 09:30-11:00

 

Ingår i vår breddgymnstik och kallas basgrupp. De tränar 2 ggr/vecka á 1,5 tim och erbjuder gymnasterna att tävla i RegionNian och RegionÅttan beroende på kunskap. 

Året barnen fyller 7 år, dvs när de börjar första klass, kan de som tränat gymnastik tidigare börja i någon av våra basgrupper. Åldersfördelningen i basgrupperna kan skilja från termin till termin beroende på hur åldersfördelningen på gymnasterna i föreningen ser ut.

Gymnsatser som redan går i en basgrupp får erbjudande om plats till kommande termin, övriga anmäler sig här på hemsidan.

 

Att tävla är frivilligt men möjlighet ges. Gymnaster kan stanna i basgrupp så länge de önskar eller flytta till en sluten grupp när de får erbjudande om det. Om man vill fortsätta gympa utan att tävla kan man välja att gå kvar i basgrupp eller flytta till Ungdomsgrupp beroende på ålder och tillgänglighet på grupper. Byte av grupp sker mellan terminer och på tränarens initiativ.

 

Målet i basgrupp är att gymnasterna ska lära sig:

  • God spänningskontroll

  • Kullerbytta, hjulning och handstående med god teknik

  • Rondat

  • Påbörjad flickis och handvolt, ha förståelse för övningarna

  • Volt

 

För frågor om gruppen och kontakta kansliet på info@gfling.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 13/03 09:22 
Hem, 06/03 08:45 
Hem, 12/02 16:01 
 
Våra sponsorer