Är ni nyfikna på vad som händer på träningarna? KLICKA HÄR och följ oss på Instagram för att inte missa något!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Engagemang
Öppenhet Glädje

Här samlar vi viktig information till dig som är gymnastikförälder i Gf Ling. 

Försäkringar

Licensförsäkring Bas Träning & Tävling
Gymnastikförbundet vill säkra att alla som deltar i föreningarnas verksamhet är skyddade i en försäkring. För den som tävlar, eller den som tränar och använder trampett eller trampolin och utför hopp med rotation kring tväraxel som t ex volt eller överslag, är detta obligatoriskt. Licensförsäkringen ger ett grundläggande skydd vid olycksfallsskada som inträffar i samband med en gymnastikaktivitet i klubbens eller förbundets regi.

Basförsäkringen gäller för all gymnastikträning för barn, ungdomar och motionärer, samt resa till och från sådan aktivitet. OBS att PENSUM inte ersätter privat vård!

Träningsförsäkringen är obligatorisk för alla gymnaster som använder trampett och/eller trampolin och tränar på rotationer.

Tävlingsförsäkringen är obligatorisk för alla gymnaster som deltar på tävling med gymnaster från annan klubb.
Vid skada

Hur anmäler jag en skada?

Försäkringarna administreras av försäkringsmäklaren Pensum.

Skadeanmälan ska göras direkt till försäkringsbolaget. Ni kan antingen ringa till Svedea på 0771-160 199 eller fylla i skadeblanketten https://pensum.se/wp-content/uploads/2019/01/Skadeanmalan.GymnastikSvea.pdf och skicka till Svedea AB, Box 3489, 103 69 Stockholm.

Ett exemplar skickas till Gymnastikföreningen Ling per mail till gfling@telia.com, eller lämnas i kansliets brevlåda på Gymnastikens Hus. 

 
Våra sponsorer