Är ni nyfikna på vad som händer på träningarna? KLICKA HÄR och följ oss på Instagram för att inte missa något!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
GF LING
HELSINGBORG
Välkommen till GF Ling!

Anmälan för nya gymnaster höstterminen-19 är stängd! 

Anmälan för vårterminen 2020 öppnar tisdag 7 januari kl 12:00.


Höstterminen 2019 börjar vecka 35. 

GF Ling är en av de största och mest meriterade gymnastikföreningarna i Helsingborg.

Vi har en stor bredd på vår verksamhet och erbjuder gymnastik för barn från 3 års ålder upp till tävlingsgymnastik på elitnivå. 

Vi erbjuder även gymnastik för barn och ungdomar (både killar och tjejer) med funktionshinder och/eller speciella behov, "Alla kan gympa". 


Vill du bli medlem i GF Ling? Klicka HÄR!
Höstlov
2019-10-28 08:55
Nu är det höstlov och därmed är det ingen gympa för våra barngrupper (ålder 3-4 år samt 5-6 år). 

Vissa basgrupper samt tävlingstrupper kör träning som vanligt denna vecka. Är ni osäkra på vad som gäller i just er grupp, kolla med era tränare vad som gäller eller maila gfling@telia.com. 

Pga detta kommer även kansliet att hålla stängt på tisdag kväll, samt ha varierade arbetstider under veckans gång. Vi är åter igen på kansliet som vanligt i vecka 45. 

Ha ett skönt lov så ses vi alla igen i nästa vecka!

Med vänlig hälsning

Camilla 
GF Lings kansli 
Extra årsmöte GF Ling
2019-10-22 15:34

Medlemmar i GF Ling bjuds härmed in till ett extra årsmöte. Detta med anledning av att styrelsen i föreningen rekommenderar en försäljning av Linggården, fastigheten Förskeppet 2.  

Datum: 19/11
Tid: 19:30
Plats: Konferensrummet på Gymnastikens Hus (1 trappa upp)

Mer information om mötet finns att finna i bifogad fil. 

Anmälan görs via mail gfling@telia.com senast 12/11. 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Välkomna!

Styrelsen & Camilla
GF Ling 
Vi söker sponsorer till årets tränartröjor samt gympapåsar!
2019-10-17 16:14
ÄR DU VÅR NÄSTA SPONSOR?

Som sponsor till GF Ling får ni för en begränsad investeringssumma möjlighet att både bidra till Lings positiva utveckling och exponera ert företag i ett positivt sammanhang; träning, hälsa och sunda aktiviteter för våra barn och ungdomar!

I år har vi valt att exponera våra sponsorer på två plattformar som på ett genuint sätt symboliserar vår passion för gymnastik och hälsa: Tränartröjor och gympapåsar.

Vi erbjuder er möjligheten att vara med på båda eller en av dem. Tränartröjorna är med och syns på både träning och tävling. Gympapåsen kommer att fylla en viktig funktion för våra gymnaster och dess symbolvärde för vår kärnverksamhet är stort.

Förutom tryck på tröja och/eller gympapåse erbjuder vi dessutom exponering på våra sociala medier, vår hemsida, i samband med julavslutning och våravslutning samt i våra utskick.


Tränartröjor
På årets tränartröjor har vi kvar plats för 2 sponsorer, en på varje ärm. Priset för varje sponsor är 9000:- inkl moms. Den kan variera lite beroende på företagets önskemål om tryck.

Tränartröjor kommer från Stadium vilket innebär att ni som sponsor kan få fakturan direkt från Stadium och därmed kunna dra av momsen. Föredrar ni att få fakturan från GF Ling så går det också bra.


Gympapåsar
Vi har sett att många gymnaster kommer till träningen med vattenflaska och frukt i handen. Detta väckte idén att ta fram en Ling gympapåse att ha till försäljning. På påsen finns plats kvar för 1 sponsor till priset av 4500:- styck, inkl moms. Fakturan för gympapåsarna kommer från GF Ling.


Låter detta intressant, eller känner ni någon som skulle kunna vara intresserad? 

Kontakta då kansliet på gfling@telia.com för vidare kontakt och information! 

Med vänlig hälsning

Camilla 
GF Lings kansli

GF Ling söker ledare i åldrarna 16 år och uppåt, är du intresserad?
2019-10-01 18:51

Vi i GF Ling söker ledare till våra basgrupper och trupper, i framförallt åldrarna 16 år och uppåt. 


Som en ideell förening med många aktiva gymnaster är vi i ständigt behov av tränare och hjälptränare på alla nivåer. Kanske är just du vår nästa tränare?


Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med barn. Du behöver inte ha gymnastikbakgrund, även om det självklart är ett plus. Ser vi att det finns en vilja att lära sig ordnar vi med utbildning för att du ska kunna utvecklas som tränare. Som tränare i GF Ling är det lika viktigt att utveckla laget som individen. Vi lägger också stor vikt med samarbete mellan våra olika grupper. Vi är en förening som utvecklas tillsammans!


Ersättning för ditt engagemang baseras på din utbildningsnivå inom gymnastiken, erfarenhet samt vilket ansvar du har som tränare. 


Vår verksamhet består av barn- och breddgymnastik, tävlingstrupper och Alla Kan Gympa. I nuläget har vi cirka 600 medlemmar, runt 60 tränare och två anställda på kansliet, Camilla och Sabine. Vi bedriver träningar i gymnastikhallar runt om i Helsingborg, framförallt ute på Gymnastikens Hus på Ättekulla samt Mariahallen i Maria Park. 

Låter detta som något för dig?

Anmäl då ditt intresse via länken så återkommer vi till er med mer information! 


https://www.gfling.se/form/?ID=158368Nyheter från våra grupper
Trupp Nationella, 03/09 19:26 
Bas Maria Park , 11/02 21:44 
Bas Maria Park , 10/02 14:51 
FlickTruppen, 13/11 16:06